Brev från en deltagare

Vi får många synpunkter på STHLM3. Både ris och ros. Tack vare dessa synpunkter från deltagare, sjukvårdspersonal, forskare och andra har vi kontinuerligt kunnat förbättra STHLM3. Ibland hör deltagare av sig för att berätta om hur det känns att vara med i STHLM3. Nedan är ett exempel på ett brev från en nöjd deltagare:

”Hej,

Jag har deltagit i STHLM3-studien, fyllt i formulär/enkät, lämnat blodprov etc. Som rutinerad kommunikatör och notoriskt misstänksam mot kontinuiteten i kundkontakter från offentliga organ (förlåt uttrycket i detta sammanhang…)  är det en glädje att få lämna mitt oreserverade beröm för  hur snyggt och professionellt detta skötts kommunikationsmässigt. Skickar en stilig ”high five” till de ansvariga och ber att detta framförs till projektledningen och dess ledare, professor Henrik Grönberg.

Med vänliga hälsningar

Göran Sachs”

Kommentarer inaktiverade.

Tillbaka